Ensi kesänä

Runoilija Tietäjä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2010
Viimeksi paikalla: 7.4.2023 0:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

Minua ahdistaa,
pelottaa ja masentaa,
kesä,
joka hiipien lähenee,
pelottavan nopeasti

Ensi kesänä,
olen pulassa,
vaikka minulla on valta

Selite: 
Hui, olisipa aina synkkä talvi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Valtahan se voi ollakin pelottavaa..

Mutta aika antaa vastaukset, aina :)

Kun ei voi tietää
miksi näin
vaik kesää
melkein kaikki rakastaa

asioilla on taipumus
järjestyä~

jännästi kerrottu runo mutta silti pidin kovasti!

Mä taas odotan kesää ja lämpöä...jännä runo, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot