MENNEISYYDEN HAAMU

Runoilija janoinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilman poikia ja sydän suruja ei ois näitä runoja kirjoitettu... Ei mua hirveesti kiinnosta tai haittaa jos mun 'tekeleet' ei joitakin miellytä, kuhan kirjoittelen omaks iloks ja suruks!
 

Mulla oli pikku tyttönä nukke jolla leikin kaiket päivät.
Vein sen kanssani hiekkalaatikolle, uimaan ja viereeni nukkumaan.
Ei mennyt kauaakaan, kun nukke rikki meni.
Surrut en sitä lainkaan, sainhan heti uuden.
Nukke vain unohdettiin ja heitettiin menemään.

Nyt tiedän miltä nukesta tuntui.
Sitä hyväksi käytettiin ja, kun ei enää kelvannut, menemään se heitettiin.
Nyt minä olen saanut nuken roolin,
käytetään hyväksi, heitetään menemään ja siirrytään seuraavaan.

Antakaa mun hakea nukke takaisin ajasta jolloin olin vielä viaton pikku tyttö,
mä lupaan pitää siitä huolen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot