Muutama sana rakkaudesta

Runoilija sirklii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja.
 

Kun luin sanojasi meidän lovesta,
tulipunainen tunne nousi mun povesta.
Se on niin aito ja ihana,
et' tuntuu "heikkona lihana".

Kiva on tietää et' jossain on joku
jolla on taskussa kloku
joka aikaa mittaa sille hetkelle,
joka kaiken antaa rakkaudelle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniit sanat ovat omiaan nostattamaan tunteita. Oivasti sen kerrot!
(Onnea syntymäpäivänäsi)

Nätisti riimiteltyä rakkautta, odotusta ja hymyäkin mukana sopivasti!

 

Käyttäjän kaikki runot