Nimetön

Runoilija sirklii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja.
 

minä palaan luoksesi hetkeksi – ajatuksissani
ohi kuolleiden unelmien

muistan tuoksusi
kuulen sanasi

ennen kuin ymmärsin
sinä lähdit

tunnen kuinka kuljit pois
varjo seuranasi

kuuntelen hiljaisuutta
askeleita ei kuulu
kyynelten läpi
en erota varjoakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniit muistot saavat palaamaan menneisyyteen. Hyvä runo
Kiitos
Ja onnea syntymäpäivän johdosta

Koskettava..hyvää syntymäpäivää!

Hienosti kirjoitettu!

kauniisti joku osaa sanansa asettaa:)

Kaunisa muistelua.

 

Käyttäjän kaikki runot