Unohdettu

Runoilija sirklii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja.
 

Kysyn yksin, vastaan yksin.
Yksin oot sinä ihminen.
Yksin syntynyt, yksin lähtevä.
Onko ystävyys sitä että unohdetaan?

Myrsky pyörittelee syksyn lehtiä,
muistot ajatuksia.
Vesi vihmoo kasvojani,
kylmä sade viilentää kuumat kyyneleeni.

Tajuan että rakkauden vastakohta ei ole viha vaan välinpitämättömyys.

Selite: 
Pitkästä aikaa muistin nämä runosivut ja kirjoitin runon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot