Loukattu

Runoilija sirklii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohda pilviset päivät, mutta älä aurinkoisia tunteja.
 

Sattui, olin kipeä.
Tunsin oloni loukatuksi.
Olin valmis lopettamaan kaiken väliltämme.
Kun et tullut, ajattelin lapsellisesti: vain se, joka lupaa voi pettää.
Tunsin vihaa, sillä omasta mielestäni käyttäydyin kuin narkkari, joka varastaa ja nöyryyttää itseään, että saa sen mitä tarvitsee - rakkauttasi.
Kyyneleet kirvelivät silmänurkissani.
Tuntevia osia on minussa liikaa.
Myös runoudessa monen tie on tuskainen, käy harhaan.
Siksi kai sitä omansakin hyväksyy.
Mutta vaikka et olekaan elämäni mies,
olet elämäni Suurin Rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällinen tilitysruno. Sinuun koskee. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE!

Loukattu ihminen tuntee sydämessään itsensä petetyksi.Koskettavasti kerrot sen runossasi. Hauskaa syntymäpäivää!!

Merkittävä suhde kun päättyy, tuntee itsensä petetyksi ja hylätyksi. Koskettava hieno runo.
Hauskaa syntymäpäivää.

Kohtasin elämäni suurimman rakkauden vasta viime syksynä. Elämä tarjoaa iloisia yllätyksiä, kun ei jää liian pitkäksi aikaa suruun makaamaan ja miettii tarkkaan, mitä oikein omalta elämältään haluaa ja miten valitsee. Tämä syntymäpäiväsi olkoon uuden alku!

Isoja asioita mahtuu ihmiseloon ja usko: aina ne suurenevat! Onni tuntuu suuremmalta ja tappiot kestää paremmin. Onnea syntymäpäivänäsi!

 

Käyttäjän kaikki runot