Lauantai

Runoilija ~Lasilintu~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö sen hetken,
kun auringon säteet maalaavat huoneesi teen väreillä.
Ne paistavat kasvoillesi ja nautit vaikka siristeletkin.
Ilmassa leijailee pieniä pölyhiukkasia.
Niiden hidas liito muistuttaa siitä, ettei ole kiire.
Vaihdat asentoa,
etkä mieti mitään.
On vain hyvä olla.

Se on hetken taikaa.

Selite: 
Kertokaapas kumpi versio tästä on parempi? :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot