Sade tanssii

Runoilija ~Lasilintu~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On kuppi kuumaa ja ulkona kylmä.
Kylmällä katolla asuu orkesteri.
Rumpuorkesteri soittaa peikkotanssia.
Tanssia tanssivat pisarat lätäkön pinnalla.
Pinnalla kirjani sivun kuivuu muste.
Muste tanssii rytmissä.
Rytmissä se kirjoittaa ylös nämä sekunnit.
Sekunnit, jotka haluan venyttää minuuteiksi.
Minuutit, jotka painan muistoihini.
Muistoihini tämän pienen hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot