Mytty

Runoilija ~Lasilintu~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On sängyn päällä mytty.
Mytty koostuu kahdesta palasta.
Koko muu maailma jää ympärille.
Se pyörii ja kieppuu ja koittaa muistuttaa,
ettei saisi jäädä paikoilleen.
Se piiskaa sateella
ja jäädyttää tuulella.
Ohi kiitävät värikkäät lehdet ja syyspäivän kuulaus.
Päivä vaihtuu illaksi ja taivas avaa silmänsä
- tuikkivat tähdet.
Vaan on sängyn päällä mytty.
Mytty koostuu kahdesta palasta.
Ne palat ovat sinä ja minä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot