Lauantai

Runoilija ~Lasilintu~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon säteet paistavat kasvoilleni.
Ne maalaavat huoneeni teen värein
ja paljastavat ilmassa leijailevat pölyhiukkaset.
Niiden hidas liito muistuttaa siitä, ettei ole kiire.
Vilkaisen aurinkoa suoraan silmiin.
Vaihdan asentoa ja suljen silmäni,
enkä mieti mitään.

Selite: 
Vain hetken taikaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot