Puu

Runoilija Aredhel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004
Viimeksi paikalla: 10.11.2022 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.6.1990

Kirjoitan eletystä elämästä,
vielä elettävissä olevasta elämästä
ja elämästä, jota en koskaan tule elämään.

Joskus kirjoitan menneisyydestä nykyisyytenä, joskus kirjoitan suoraan sydämestä ja joskus vain kirjoittaakseni. Mitään maatakaatavaa laatua en takaa, mutta ehkä tahdot silti vilkaista ja arvostaisin kommenttiasi.
 

Vatsanpohjassani kasvaa ikivanha puu
Sen oksat vääntyvät ihanaan solmuun
ja se kukkii väreissä,
joita sateenkaari ei ole nähnytkään

Jalkani juoksivat karkuun
huulieni varastamaa suudelmaa,
mutta runkoni seisoo vakaana
Se ei pelästy tuulenviriä
eikä edes tätä pientä myrskyä

Se on kasvanut vahvaksi ja kauniiksi
ja ravitsee sydämeni hedelmillään
Sen lehdet tanssivat valssin tahtiin
ja janoavat katseestasi kumpuavaa
lämmintä tuulta ja lempeää valoa

Ulkona on pilvistä,
mutta sisälläni aurinko lämmittää
juuriani halaavaa maata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä, tulee lämmin olo. Ihana tuo "kukkii väreissä, joita sateenkaari ei ole nähnytkään". Kiitos. Ja hyvää syntymäpäivää! :)
 

Käyttäjän kaikki runot