Palapeli

Runoilija Aredhel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004
Viimeksi paikalla: 10.11.2022 23:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.6.1990

Kirjoitan eletystä elämästä,
vielä elettävissä olevasta elämästä
ja elämästä, jota en koskaan tule elämään.

Joskus kirjoitan menneisyydestä nykyisyytenä, joskus kirjoitan suoraan sydämestä ja joskus vain kirjoittaakseni. Mitään maatakaatavaa laatua en takaa, mutta ehkä tahdot silti vilkaista ja arvostaisin kommenttiasi.
 

Jos sydämeni tänään hajoaa,
liian suureksi paisuttuaan
sen jänteet katkeaa,
veri seisahtaa ja räjähtää,
minut punaiseksi maalaa,
kammioni kappaleiksi hajoaa,
sisältäni karkaa ja katoaa

Uskallatko minut ottaa
ja korjaamistyön aloittaa,
palasista jotain erilaista
lähteä kokoamaan,
vanhoja värejä uuteen sekoittaa
ja niistä taidetta käydä maalaamaan
hiljaisuudestani säveltää musiikkia
ja virheistäni luoda harmoniaa,
rumuudestani löytää kauneutta
ja pelostani rakkautta uuttaa

Tahdotko minut kokonaan
antiikkiset kerrokseni restauroida
ja vintageani arvostaa
vuosikerroistani juopua
ja vajota muistojeni koomaan,
juuri kukkineiden yrttieni huumaan,
eilisen ja huomisen kanssani unohtaa,
sisällä tikittävät kelloni seisauttaa,
ajan matoreikiin yhdessä solahtaa
universumin kolkkien kautta oikaista
tulevaisuutemme utopiaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot