Kangastus

Runoilija kettukarkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

faktaa ja fiktiota, sekä välillä vähän ylidramaattista mössöä. :)
 

Katsele lävitseni
Ihollani autiomaa
valehtelee kangastuksin

Kaunis hirvenkruunu ohimoilla
kietoutuu ukkospilviin

Myrkyllisimmät sanat
hengittävät itsenäisesti

En avaa suutani niille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä..;)

Hieno

 

Käyttäjän kaikki runot