Auringonmerkit

Runoilija kettukarkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

faktaa ja fiktiota, sekä välillä vähän ylidramaattista mössöä. :)
 

Solmittu melankolian väreihin
Sateenvarjojoet virtaavat
pitkin Helsingin katuja

Lintuna jäisin etelään
Ja aamukahvin tuoksussa
katselisin Frida Kahlon maalaamaa taivasta

Nauraisin ääneni käheäksi
ja aurinko polttaisi merkkinsä ihoon
Polttaisi sen sieluun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aurinko on voimassaan valtava.

Loistava tämä runosi, yhdistelmä mielenkiintoisuuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot