Harakoita

Runoilija kettukarkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

faktaa ja fiktiota, sekä välillä vähän ylidramaattista mössöä. :)
 

Hiuksissa sinisten vetten suolaa
Punaposkella helminauha

Käy harakka kultakiharoihin
Kuin parvina lentävät
kaikki jakautuneet persoonallisuudet

Merenpintaa piirtelee
Alistuu alla aallon
ja mustan levämetsän

Kristallikruunu hiuksilla
viilaa unikuningatar
nukkuvan leijonan hampaita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään tyylistäsi! Ihania sanavalintoja ja kielikuvia, näitä jää mielellään pyörittelemään.

 

Käyttäjän kaikki runot