Yöperhoselle

Runoilija kettukarkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

faktaa ja fiktiota, sekä välillä vähän ylidramaattista mössöä. :)
 

En odota yöperhosia hiuksilleni
En odota rakastajani varjoa iholleni

Ikiaikaisen toiveen sisältö kadonnut
Katkeruuden laulut taivaanrantaan vaeltaneet

Maailmanlopun kauneudessa
Vesiin vaivumme onnellisina

Siunaus suudelmana punaposkelle
Varjelevat enkelit käsiisi piirrän

Lämmin muistijälki huulilla

Maljan kaukaiselle tähdelleni kohotan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoja kielikuvia, tässä oli upea tunnelma, joka lumosi lukijan täysin. Viisaat lauseet vangitsivat lukijan tähän loistavuuteen!
Erinomainen runo! :D

 

Käyttäjän kaikki runot