Sininen Pariisi

Runoilija kettukarkki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

faktaa ja fiktiota, sekä välillä vähän ylidramaattista mössöä. :)
 

Lakanoiden kurtut
poskellasi aamuisin

Ikävä pukee ajatukset
runomuotoisiin pukuihin

Vain neljä yötä keskellä sänkyä

saa minut lukemaan Janssonia,
jotta ymmärtäisin yksinäisyyden kauneutta

Silmissäsi sinisenä Pariisi

Outoa hymyillä sunnuntaille,
odottaa rakkautta eteiseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suurkaupungin liikenne ikkunan takana.
Tuo mieleen elokuvan,jossa päähenkilönä
ikävöivä ranskatar.:) Ihastuttava runo!

onpas kaunis! ihana

oi ihana runosi! :)

Kutkuttava ja kaunis runo.

Kovin kaunis, saa visuaaliset mielikuvat liikkeelle.

 

Käyttäjän kaikki runot