Tuska

Runoilija ~Moonflow~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KristalliEnkeli Feat. Särkyneet siivet
 

Ei lopu tuska,
ei lopu viha.
Syvät, parantumattomat haavat vain,
sulta lahjaksi sain.
Tapoit mun uskon elämään.
Pistit yksin pimeään.

Hiljainen itku ei lopu koskaan.
Ei onni enään tule vastaan.

Ei pysty mitään enään tuntemaan.
Ei pysty kauniita asioita muistamaan.

Sielukin lopulta kuoli.
Jäi jäljelle pelkkä ihmiskuori.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullisuudessaan lostavaa kerrontaa pidin paljon

Syvää pettymyksen tuskaa ja luottamuspulaa koskettavaksi runoksi kuvattuna.

 

Käyttäjän kaikki runot