kadonnut unelma

Runoilija ~Moonflow~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KristalliEnkeli Feat. Särkyneet siivet
 

Sateenkaaren päällä ei mitään annettavaa.
Elämäni suurimmalla rakkaudella ei mitään sanottavaa.
Ei mielessäni ajatusta ainoatakaan.
Hiljaisuus painaa.

Olit unelmani kaunein.
Tulevaisuuteni haave suloisin.

Olisit voinut minut pelastaakkin.
Nyt olen säröillä ja kaunoista katkerin.
Nyt tulevaisuuteni on haavoittuvin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot