totuuden näyttäviin syvyyksiin

Runoilija ~Moonflow~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KristalliEnkeli Feat. Särkyneet siivet
 

Niiden pitkien, kiduttavien,
satuttavien,
vuosien jälkeen kun katson peiliin,
sen totuuden näyttäviin syvyyksiin,
pelkään että sieltä katsoo sun kaltainen paha,
sisältä ruma ihminen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeät kokemukset saavat ihmisen käpertymään kovan kuoren alle. Puhutteleva hieno runo.

Kipeät kokemukset saavat ihmisen käpertymään kovan kuoren alle. Puhutteleva hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot