tähtivirta

Runoilija ~Moonflow~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KristalliEnkeli Feat. Särkyneet siivet
 

Usein en saa muuta kuin huolia aikaan.
Kuinka paljon pahaa sen takia sainkaan.

Haluaisin vain hukkua tähtivirtaan.
Nähdä kauniin tummansinisen taivaan.

Voisinko unohtaa pahuuden ja vääryden?
Tuntea enkelin siipien kosketuksen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot