Enkeli

Runoilija ~Moonflow~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

KristalliEnkeli Feat. Särkyneet siivet
 

Haluaisin sut kotiin asti saattaa,
huuleni vasten huulias painaa.
Jään taas vaan perääsi tuijottamaan,
jäi keskustelumme taas siihen yhteen sanaan.
En odota liikaa.
Illalla menen nukkumaan,
olet luonani vaikka vierelläni et olekkaan.
Olen luonasi vaikka vierelläsi en seisokkaan.
Olen sun enkeli.
Valvon untasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on niin kaunis runo
vaikkakin haikea.
samaistun täydellisesti
ja suosikkeihin menee.

mikä loppu.... <3

loistavaa kerrontaa pidin paljon

Todella kaunis. :) suosikkeihin menee.

 

Käyttäjän kaikki runot