Satu-unia

Runoilija Desir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

In my heart you're mine to keep. †



[Kultasiipi kokeilee taas kirjoittamista.]
 

Vaaleanpunakeltaisilla unilla
jossain siellä
äärettömyyden reunalla
hymy tanssii näillä kasvoilla
on ikävä korvattu
sylilläs turvallisella.

Sen ikuisuuden,
jos hetkeen saisi mahtumaan,
se pääsisi ei katoamaan,
ei lasikenkä milloinkaan
jalasta hukkumaan .

Annathan tän Ruususen
nukkua untaan
sadan vuoden jälkeenkin
kuun kiertoon seuraavaan,
jos vain silloin
ei se joudu susta luopumaan.

Sillä kauneimmat satulinnatkaan
eivät pysty
yksinäisen sydäntä korjaamaan .

Selite: 
Et lähtisi. Vaikka tiedänkin, että sun täytyy.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot