Kahden vuoden jälkeen.

Runoilija Desir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

In my heart you're mine to keep. †



[Kultasiipi kokeilee taas kirjoittamista.]
 

Mieli vaeltaa
luona lumisten metsien,
kiteisten ikkunoiden,
jäätyneiden kyynelten.

Luona sen toistuvan kivun,
pohjattoman surun,
loputtoman kaipauksen.

(Suoraan luokse yhdennentoista illan.)

Pimenevässä illassa,
silmäsi kimmeltävät,
saivat sydämen värähtämään,
niiden taistellessa kauneudesta
tähtien rinnalla .

Nuo tummat silmäsi,
rakastavan katseesi,
koko olemuksesi,
painoin syvälle sydämeeni,
rinnalle nimesi.

Ja kultaisin kirjaimin,
se kaiverrettiin
syvimmälle sisimpääni .

Selite: 
Sharon Chatelaine 11.2.2004 † <br> <br> <i>I wrote your name in my heart.<br> And I just miss you, so much.</i> :'(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot