Sinulle

Runoilija Desir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

In my heart you're mine to keep. †



[Kultasiipi kokeilee taas kirjoittamista.]
 

" Kun toista niin paljon oppii rakastamaan .. "

Sisälläni se pieni, sydämen muotoinen,
välissä yhä paksunevien muurien,
alkoi jälleen uskaltamaan,
oveaan hieman raottamaan.

Kun näytit minulle
sen kaiken kauneuden,
teit mahdottomuudesta
uuden mahdollisuuden,
tanssitit läpi yhteisten unelmien.

Kanssasi olin taas niin onnellinen .

Ne kaikki hetket,
kaiken minkä opetit,
jokaisen hörähdyksen,
yhteenkuuluvuuden merkin,
kätkin siihen pieneen tilaan,
josta saan Sinut aina luokseni palaamaan.

Vain sisimmässäni kaipuu,
paikka tyhjä muistuttaa,
jotain liian rakasta jäi
kauas polkujen jaettujen taa.

" .. ei pisinkään matka, voi kahta sielua erottaa . "

Selite: 
Niin monta asiaa jäi kertomatta, <br> monta rakastavaa sanaa sanomatta. <br> <br> <i>Mutta tärkeimmän tiedät, ja se riittää.<br> Rakastan Sinua, viimeiseen asti. </i>
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava, kaunis ja erilainen :)

 

Käyttäjän kaikki runot