Sinulle, enkelini

Runoilija Desir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

In my heart you're mine to keep. †



[Kultasiipi kokeilee taas kirjoittamista.]
 

Yhä toisinaan
ikävä
yksinäistä öisin valvottaa,
muistot
tuovat surun silmäkulmaan,
rakkaus
saa sydämen uudelleen hajoamaan.

Mutta Sinä olet niin kaunis
vihreillä satulaitumilla
niin kaunis
syvien muistojen maalla
niin kaunis
tanssiessasi sydämeni valkokankaalla .

Sillä olet aina
kanssani,
turvaamassa tieni
takanani,
varmistamassa polun
edessäni,
rakastavana enkelinä
sisimmässäni.

Olet vain niin kaunis,
enkelisiipinen ystäväni .

Selite: 
Niin paljon hiljaista ikävää<br> on jäänyt sydämeen,<br> siihen samaan, <br> johon olet jäänyt elämään. :'( <br> <br><br> <i>S.C 11.2.2004 †</i>
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella herkkä ja koskettavaa.
Sanattomaksi saa...

Suru ja ikävä on puettu niin kauniisti sanoiksi. Koskettava ja kaunis runo.

Koskettavaa ja haikeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot