Pakota kohtalo

Runoilija Randome

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2010
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 23:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fortuna Favet Fortibus
 

Silmän pilkkeen laatu taattu
ja illan ilmeen vaihto saatu
baarin perältä, nurkasta josta
nousseet puhuivat kohtalosta.

Ennen lähtöään puivat huolella
voisiko olla, että vain kuolema
eräät yhteiset tuttunsa erottaa voisi?
Sellaista suhdetta jumaloisi

äitinsä ynnä yhteiskunta -
ah, rakastavaisten toiveunta!
kun iltaisen ilmeen sijasta löytää
rakkaansa kattavan ruokapöytää

Vaan laukun varjossa signeerattu
taittelemansa numerolappu
putoaa hupsis pöytäni alle...
saan tekemistä kengänkannalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot