Tie haarautui metsässä

Runoilija Randome

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2010
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 23:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fortuna Favet Fortibus
 

Se on kiiluvin silmin kerättävien kukkien keto

ja siellä lentää pieniä levottomia perhosia.

Se on rauhoitettu ja villiintynyt niitty,

jonka reunat tosin ovat tallattuja polkuja täynnä.

Se on hedelmäpuutarha,

jonka sinä halusit kovasti nähdä liekeissä,

mutta voin vakuuttaa, että Steinbeckin jättämät jäljet

eivät ole enää kovin syvään uurtuneita.

Sen puutarhan käärme

on jo pitkään ollut suopealla päällä -

syöttänyt katsos palasen sieltä,

toisen täältä.

Tämä metsä myös pelkää, muttei ääntä.

Laulun suuntaan se kääntää päänsä

ja jakaa tälle kevätsäänsä -

pujottelevan polun sisimpäänsä.

Selite: 
Tämä kerrottakoon huokaisten jossain aikojen ja aikojen takana: tie haarautui metsässä ja minä - minä valitsin sen vähemmän kuljetun ja siksi on kaikki toisin. -Robert Frost
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot