hetki on yksi tai kaksi

Runoilija Randome

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2010
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 23:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fortuna Favet Fortibus
 

Mä en osaa enää kirjoittaa
sanoja on liikaa
Mä en osaa enää juostakaan
vaikka vauhti painaa

Kuka nyt capslockilla kirjoittaisi?
Itse en ainakaan jaksaisi
lukea

Vaan kuinkas hitossa mä muuten
voisin tämän
sanoiksi pukea?

Hetki on yksi tai kaksi

sekuntia ja täydellinen

ja se muuttuu painavammaksi

kun oon yksin ja hiljainen

Hetki on yksi tai kaksi

kuukautta ja sellainen

että saan sen varmasti tarinaksi -

oota hetken vielä ihmettelen

Minä ihmettelen

Ihmettelen miksi laulut ei sovi
ei se kauniin surumielinen
Anna minä olen tässä vielä tovin
ja fiilistelen
miltä tuntuu olla niin kovin

onnellinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot