Moskovaan

Runoilija Randome

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2010
Viimeksi paikalla: 6.4.2018 23:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fortuna Favet Fortibus
 

Minä kävin sinun Moskovassasi.

Alun alkaen minä en ollut uskoa,

nyt minä uskon.

Se on kaunis ja sinulla oli syysi,

minulla ei ollut.

"Moskovaan, Moskovaan!", huomaan huutavani.

Tolstoi saa haistaa paskat.

Ja perille pääsy on muutenkin matkan syistä surkein.

Minähän jo kävin sinun Moskovassasi.

Nyt minä matkaan omaani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot