Maailman katolla,ainakin melkein

Runoilija Estreya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2004
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1982

hei
 

Lämmin
on takkisi hartioillani
ja huulillani suukkosi
se joka aina annetaan
keskiyöllä vuoden vaihtuessa

jälleen yksi yhdessä eletty
aloitellaan käsi kädessä seuraavaa

ilotulivalojuhlan välkkyessä ja paukkuessa
huimasti ympärillämme
on minussa kupliva ilo
(vaikka kuohuviini odottaakin vielä avaamistaan)
ja lapsenomainen ihmettely

"Katso tuolla ja tuolla!"

seistessämme,
jos ei nyt ihan maailman
niin ainakin anoppilan
lumisella katolla.

Selite: 
Uuden vuoden vaihtuessa oli aika ihana olotila.
Kategoria: 
 

Kommentit

saat tähän sellasita onnelisuutta.
Minulle uusivuosi oli joatin muuta,
olisin halunnut jäädä vain sinne viime vuoteen..

tosi kivankiva runo. :)
hauskoja mielikuvia tuli,
ja lopetus oli hempeen hauska. :D

Omalla pihalla itse uusivuodestin, mutta muuten fiilikset kolahtivat kohdilleen. Ihastuttavan lämmin tunnelmakuvaus, ja ilotulivalojuhla on aivan loistava uudissana!

 

Käyttäjän kaikki runot