Nimetön

Runoilija Estreya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2004
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1982

hei
 

Jos edes hetkittäin

voisin olla sinulle

liesi joka lämpöä hehkuu

Nuotiosavun henkäyksen
- sen minä luoksesi tahtoisin tuoda
ja sen sateisen kesäillan
kun pihalta kuuluu koiran haukunta
niin turvallisena, niin tuttuna

jospa katseessani voisi olla sinulle syli
sanoissani se vankka leivinuunin kylki
johon uupuessasi nojaisit

ehkä löytäisit minusta hitusen kardemummapullan tuoksua
viinimarjamehun sokerilla peitettyä happamuutta
tai edes sen kalapihvin kitkeryyttä
- löytäisit jotain mitä olet ennalta tuntenut

Ystäväni,

jospa voisin vain yrittämättä olla,

ja läsnäolollani

edes lyhyinä hetkinä

olla turvapaikkasi

(olla sinulle pieni koti)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan lämmin ja tuoksuva on runosi.
Kardemummapullan tuoksun voi tuntea...

Pidin, Tosi Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot