Pojalle

Runoilija Estreya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2004
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1982

hei
 

Milloin sinä saavut luoksemme?

Milloin saan sut iholleni
vasten arpista nahkaani lepäämään?

Odotan.

Tahdon pian nähdä silmiesi katseen
tutkivan katsettani, kasvojani

tahdon tutkia kasvojasi
nähdä silmiesi katseen

tahdon nähdä elämäsi aamun
aamukasteen.

Sydämeni odottaa sinua syliini
heikkoon suojaani
haparoiviin käsiini
rinnoilleni.

Voi sinä pieni, sinä jota en vielä tunne
sinä pieni, jonka haluan oppia tuntemaan.

Aarteeni.

Vielä hetken salattuni.

Selite: 
19.5.2008
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot