Kevätillassa valo on lämmin

Runoilija Estreya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2004
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1982

hei
 

Ilta-auringon valo

on sifonkikangas kullanhämyinen

laskeutuessaan
vihreälle räsymatolle
pölyyn ja nukkaan

se lämmittää kaiken

Minä käännän raukeana katseeni
pesemättömiin ikkunalaseihin

ja auringon oranssiin hehkuun

jonka kätköistä kaukaa
on alkanut näiden säteiden
kilvoitteleva taival

kuka ensimmäisenä ehtiikään
meidän olohuoneen lattialle
nokosia ottamaan

Uneliaisuus

on tässä kevätillassa läsnä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot