Nimetön

Runoilija Estreya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2004
Viimeksi paikalla: 28.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.9.1982

hei
 

mies sinä olet
vihreää ja tummaa
jotakin omaasi sinä olet

lähellä kaukana
minä vain olen solmussa
minä vain

paino sisällä
syyllisyys riittämättömyys
aina jotakin muuta

minne kadotin tämän hetken?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minuun kolahti tuo toinen säkeistö erityisesti.
Kokonaisuutena mietteliäs runo tutuista tunteista.

juuri mietin tässä samaa.
kirjoitat taitavasti ja tämä runosi on ihastuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot