Nouse ja lähde

Runoilija Saffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey you
out there in the cold
getting lonely, getting old
can you feel me?
- R. Waters


Proosamaista runoutta. Yli vuoden tauon jälkeen uusi ystävä herätti tajuamaan, ettei tätä harrastusta - elämäntapaa - saa lopettaa.
 

Minä? Minä olen
surullinen ja yksinäinen
rakastaisin itseäni
mutta vihani elämääni kohtaan
peittää alle kaiken hyvän.

Kun kadotan tien,
jatkan matkaa toiseen suuntaan
poltan tupakan ja
nukun pitkät yöni
vain tähdet seuranani.

Aamulla aurinkoni
paistaa jo puiden latvoihin;
vielä ei ole liian kylmä
uida joen poikki
ja harhailla toiseen kaupunkiin.

Siellä jossain, joskus
vastaantulevat ihmiset
ottavat minut kattonsa alle
lämpimään, turvaan,
vaativat rakkauttani palkaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alku on tosi voimakas sanoillaan, niin tunteet
pakottaisi lähtemään. Elämän kuvausta tässäkin.

 

Käyttäjän kaikki runot