Sormien välissä ilmaa

Runoilija Saffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey you
out there in the cold
getting lonely, getting old
can you feel me?
- R. Waters


Proosamaista runoutta. Yli vuoden tauon jälkeen uusi ystävä herätti tajuamaan, ettei tätä harrastusta - elämäntapaa - saa lopettaa.
 

En ole sinussa kiinni
ollutkaan, tiedätkö
koska en ole sitä tyyppiä.

Tahdon vain
että sinä et päästä irti.

Minä olen tässä aina.
Lähellä, irrallaan.

Anna anteeksi
että tarvitsen tilani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot