Älä koskaan hylkää runoutta

Runoilija Saffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey you
out there in the cold
getting lonely, getting old
can you feel me?
- R. Waters


Proosamaista runoutta. Yli vuoden tauon jälkeen uusi ystävä herätti tajuamaan, ettei tätä harrastusta - elämäntapaa - saa lopettaa.
 

Sanoit, etten saa
lopettaa kirjoittamista

Vaikka nykyään rakastankin
asioista puhumista

Kolmannen olutlasin takaa katsoit minuun
yllättyneenä
kun kerroin
että joskus tunnen vain tuhlaavaani aikaa

Sanoit, että olen väärässä
ja elämä on nyt ja tässä
jos vain teemme sitä mistä nautimme

Enkä minä saa lopettaa kirjoittamista
vaikka rakastaisinkin puhumista

Selite: 
Paras ystävä osaa myös opettaa elämään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti ajateltu!

ystäväsi oli oikeassa.

"Vox audita perit, littera scripta manet."
Käännös: "Sanottu sana katoaa, kirjoitettu sana pysyy."

kirjoittaminen ei ole koskaan pahasta, ja jos sillä saa edes osittain purettua tuntojaan, kannattaa sitä jatkaa. sillä kirjoittaminen ei kuitenkaan estä puhumistakaan;)

 

Käyttäjän kaikki runot