Kosketuksen pelko

Runoilija Saffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey you
out there in the cold
getting lonely, getting old
can you feel me?
- R. Waters


Proosamaista runoutta. Yli vuoden tauon jälkeen uusi ystävä herätti tajuamaan, ettei tätä harrastusta - elämäntapaa - saa lopettaa.
 

Kuinka kukaan voi
väheksyä
voimaa joka siirtyy
lämpönä ja puristuksena
kädestä toiseen?

Kaipaatko sinä todella
itseäsi vahvempaa rakastettua,
ikuisesti hymyilevää
suojelijaa
kaukaa katselevaa?

Enkö voisi olla
vierellä kulkija,
kädestä kiinni pitäjä,
ihminen niinkuin sinäkin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Roskat puristetaan usein pieneen tilaan.. Runossasi rakastetaan vierellä kulkevaakin.

Kosketus on joillekin liian pelottava kokemus.
Siinä joutuu lähelle toista, eikä se aina
tunnu hyvältä. Mutta varoen lähestyvä
voi saada toisen rentoutumaan, Hyvä runo ;)

Tämä on kaunis. Syvällinen ja herkkä. Viisaita sanoja, juuri mitä tämä maailma kaipaa.

Kaunista kaunista... :)

Hieno. Herättää ajattelemaan.

 

Käyttäjän kaikki runot