Anna minun tulla sinun luoksesi

Runoilija Saffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey you
out there in the cold
getting lonely, getting old
can you feel me?
- R. Waters


Proosamaista runoutta. Yli vuoden tauon jälkeen uusi ystävä herätti tajuamaan, ettei tätä harrastusta - elämäntapaa - saa lopettaa.
 

Ojennan käteni maailmalle,
tapahtukoon mitä tahansa
tämä tuska ei lopu
ilman askeleita pimeään.

Pakotan jalkani liikkeelle
koska sinä olet niin kaukana
on minun tultava vastaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot