Odottavaiset

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas syyllistämme yhdessä toisiamme. On turhaa pyöriä samaa ympyrää.
Nyt kun en enään tiedä, missä mennään, sinä lähdet sanomatta sanaakaan.
Ei auta odottaa sataa vuotta rakastaan, ei auta tuhatta vuotta haavojaan parantaa.
Sateen viileys herkistää mielen, ja tajuan sinun olevan matkalla takaisin.
Sydämmeeni et ole tervetullut enään uudelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot