Niin erinlaiset hyvästit

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämmeni muljahtelee, kun haet katsettani. Aijon nousta sanomatta sanaakaan, mutta jokin pidättelee minua. Aijon mennä pois elämästäsi lopullisesti, mutta sinä vain odotat. Odotat, että vastaan hymyillen tahtovani jäädä. Jäädä siihen, mitä me olimme. Helvettiin.
Tuska kuristaa turvavyön kanssa kilpaa, mutta voitan sen. Poistun sanomatta sanaakaan. Ja tiedän sen repivän meidät hajalle. Meidät molemmat. Silti kävelen pois. Pois sinun luotasi. Meidän luota.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot