kauan

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

EN tahdo tietää, miten monta kertaa rakastit ennen minua. En tahdo tietää, kuinka nimeäsi on lausuttu. Tahdon vain tietää, olenko minä se, joka voittaa sen kaiken. Kaiken minkä koit kauan sitte. Jos se nyt olen vain minä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot