Menetetty

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sun silmiäsi takaa auringon. Ei meitä häikäise näiden taivaiden tähdet, auringot tai kuut. Kohmeisilla sormilla haen puhelimestani numerosi rikkinäiselle näytölle. Soitan, mutta kukaan ei vastaa. Tiedän sinun jo sulkeneen puhelimesi. Itken perääsi jokaisen yön, jos se on siitä kiinni. Ostan kukkia ja suklaata, jos tulisit vain kotiin. Siivoasin jälkeni, jos vain pystyisin. Auttaisin sinua heräämään jokaiseen aamuun hymyillen, jos vain olisit vielä täällä. Antaisin kaikkeni, jos olisit vain hetken vielä minun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot