Nimetön

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muuttaa muotoaan tuo punainen tunne.
Niin lämmin, mutta arvaamaton.

Hankeen heitetty villasukka.
Niin nopeasti hyödyttömäksi muuttui.

Lapsen lelulaatikossa vain osia,
ei mitään ehjää. Palasia vain.

Kuin pariton sukka,
pois heitetty puolikas.

Ilman sinua,
olen puoliksi lahonnut lato.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot