vajaa

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin monta sävyä, niin monta tunnetta kuvaamassa.
Niin monta kosketusta, niin monta sanaa kertomassa.
Liian monta tyhjää hetkeä, kertomassa mitä sinulle tein.

Liian vähän laulua, sointuja vain.
Liian harva suudelma, vailla tunnetta.
Jotka sinulle soin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot