ei yksi muiden joukossa

Runoilija kossu1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pieni tyttö se minäki joka raapustelee paperille vain sano joista tuleekin runoja..
 

Sä et ole vain yksi muiden joukossa,
Olet se kenet haluan,
haluan vain itselleni.
Haluan että olet vain minun,
etkä kaikkien muidenkin.
Tahdon olla se ainut,
enkä yksi muiden joukossa.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin moni unohtaa tämän. Kaunis runo, kauniista kaipuusta.

 

Käyttäjän kaikki runot