Rakkaus silmissä

Runoilija kossu1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pieni tyttö se minäki joka raapustelee paperille vain sano joista tuleekin runoja..
 

Iltaisin kuvaasi katselen,
ja näen silmistä rakkuden.
Rakkauden joka oli minulla,
rakkauden jota en pystynyt pitämään.
VAIKKA OLISIN TAHTONUT!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo, pieni kirjoitusvirhekään ei pysty poistamaan tunnelmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot