Nimetön

Runoilija kossu1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pieni tyttö se minäki joka raapustelee paperille vain sano joista tuleekin runoja..
 

Sinä vihaat minua,
mutta minä rakastan sinua.

Luultavasti olet unohtanut minut,
mutta minä en sinua koskaan.

Et haulua luultavasti nähdä minua,
mutta minulla kaipuu suuri lähellesi.

Et tule haluamaan minua enään koskaan,
mutta minä haluan sinut aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot