Nimetön

Runoilija kossu1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen pieni tyttö se minäki joka raapustelee paperille vain sano joista tuleekin runoja..
 

Pitkä aika jo siitä,
kun lähdit luotani.
Lähdit luotani ikuisesti pois.

Se jätti suuren aukon,
ja ikuisen arven sydämeeni.

Joka ilta sytytän kyntilän
sinulle,
jotta näkisit minut sieltä
korkealta paremmin.

Kynttilän liekki ja kuva sinusta,
aina muistuttaa minulle sinusta.

Selite: 
Kova ikävä sua on mussukka <3 R.I.P 1.12.2009
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävä runo ikävästä ja menetyksestä.

 

Käyttäjän kaikki runot